Επιχορήγηση ερευνητικών έργων από το ΑΜΙ

Επιχορήγηση ερευνητικών έργων από το ΑΜΙ

 

Στα πεδία της Σύγχρονης Επικοινωνίας και Νέας Δημοσιογραφίας

Την επιχορήγηση των πρώτων ερευνητικών έργων για το 2018, στο πλαίσιο της υλοποίησης του οράματός του, ανακοινώνει το Advanced Media Institute (ΑΜΙ).
Στο πλαίσιο της συμβολής του στην παραγωγή πρωτότυπης και εφαρμοσμένης έρευνας και αποσκοπώντας, ταυτόχρονα, στην ενίσχυση της έρευνας και παραγωγής και διαχείρισης περιεχομένου στα πεδία της Σύγχρονης Επικοινωνίας και Νέας Δημοσιογραφίας, το #ΑΜΙ προσκαλεί:
1. Ερευνητές, επιστήμονες, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας κάθε βαθμίδας που δραστηριοποιούνται στην #Επικοινωνία και τη #Δημοσιογραφία, αλλά και με ευρύτερη σχέση με τις Κοινωνικές & Πολιτικές Επιστήμες, καθώς και την Πληροφορική και
2. Δημοσιογράφους & Επαγγελματίες των Μέσων,
να υποβάλουν προτάσεις για καινοτόμα έρευνα ή/και έργα εφαρμοσμένης έρευνας στη Σύγχρονη Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία προς αξιολόγηση και χρηματοδότηση. Η πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση μίας (1) έως τριών (3) προτάσεων με έναρξη εντός του 2018, για το συνολικό ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000€).
Η υποβολή προτάσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας του Ινστιτούτου έως τις 30 Μαρτίου 2018. Όλες οι περιλήψεις θα αξιολογηθούν από την Επιστημονική Επιτροπή του ΑΜΙ κατόπιν κριτικής ανάγνωσης, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων (double blind peer review)
Σε περίπτωση που το εγκεκριμένο έργο υλοποιηθεί πριν τον Σεπτέμβριο, προτείνεται η σύνδεση της παρουσίασής του με τους στόχους του Διεθνούς Συνεδρίου AMIRetreat2018.
Περισσότερα: http://grants.advancedmediainstitute.com/

Περιοδικό “Δημοσιογραφία”

 

 

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού

ΕΞΑΛΟΥ, το περιοδικό “Δημοσιογραφία” , σε ανακοίνωση του αναφέρει:
«Αγαπητοί συνδρομητές και συνεργάτες του περιοδικού “Δημοσιογραφία”, υφιστάμενοι και μη, στην προσπάθειά μας να παράγουμε περιεχόμενο αξιόπιστο και υψηλής αξίας που σας ενδιαφέρει, και παράλληλα για να συναντήσουμε πολλούς περισσότερους αναγνώστες του, σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα που πραγματοποιεί το Advanced Media Institute.
Η έρευνα έχει σκοπό να διερευνήσει τα χαρακτηριστικά του αναγνωστικού-κοινού του.

Θα αφιερώσετε ελάχιστα λεπτά για να συμπληρώσετε εντελώς ανώνυμα και ειλικρινά (το αντέχουμε J) το ερωτηματολόγιο που σας αποστέλλουμε.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Ερωτηματολόγιο google form εδώ: https://goo.gl/2YgBA8

 

Share this post